Pagini

Regulament FIG

Regulamentul festivalului



Festivalul Internaţional de Graffiti este organizat de Facultatea de Arte şi Design Timişoara împreună cu Fundaţia EnduRoMania și alți parteneri. Acest festival se va desfăsura la Timișoara în perioada: 15-17.09(septembrie).2011. Acest eveniment va fi constituit din două secțiuni: “Secţiunea Graffiti/Street Art” și “Secţiunea de comunicări relationate cu Graffiti/Street Art”

Secţiunea Graffiti/Street Art

Termen limita de inscriere/participare pentru Festivalul Internațional de Graffiti: 01.08(august).2011

Condiţii de participare:
-Vârsta minimă: fără
-Fiecare artist care va primi invitaţie (şi nu numai !!! oricine este binevenit), va completa formularul de înscriere/participare (CV) din pagina alăturată, urmând a-l trimite pe adresa de e-mail fig.timisoara@gmail.com până la data menţionată mai sus (subiect: înscriereFIG+nume/nickname).
-Să completeze date privind activitatea sa (+alte evenimente) însoţite de minim 5 lucrări personale reprezentative.
-Să trimită un material (schiţă color/alb-negru, referinţă etc) asupra a ceea ce doresc să execute în cadrul festivalului însotit de dimensiunile aproximative ale lucrării lungime/înălţime (şi necesarul de materiale, ales de pe site-ul www.molotow.com, max 30 tuburi/persoană). NU EXAGERA ! Unde nu este posibilă trimiterea unei schiţe, atunci se va face o mică descriere a lucrării.
-Datele din formular vor fi folosite la redactarea catalogului. Prin trimiterea formularului, fiecare artist acceptă necondiţionat regulamentul.
-Nu se acceptă lucrul în echipă (crew-uri), fiecare participând pe cont propriu.
Susţinem artişti individual, nu grupuri.
  
Organizatorii:
Îşi rezervă dreptul de a reproduce şi publica lucrările cu scopuri promoţionale
Asigură:
1. Anonimatul (în CV, participanţii vor bifa dacă doresc să apară în catalog şi alte materiale cu numele real sau cu porecla/nickname)
2. Editarea unui catalog
3. Spaţiu de exprimare
4. Materiale (vopsele de fundal, sprayuri etc.)
5. Cazare, masă
6. Paza
Nu asigură transportul

Secţiunea de comunicări relaționate cu Graffiti/Street Art
Pentru a participa la aceasta sesiune de comunicări sunt invitați să participe specialiști în arte decorative, design și Street Art și domenii conexe de relevanță (arhitectura, urbanism, media/jurnalism, comunicare, semiotica etc.). În acest sens, vă rugăm să trimiteţi prin mail corinani@gmail.com materialul propus (maxim 5 pagini cu tot cu imagini) fiind redactat astfel:
- font-Times New Romans
- font size-12
- spațiere 1,5
- bibliografie

Termen limita de inscriere/participare la “Secţiunea de comunicări relationate cu Graffiti/Street Art”: 01.09(septembrie).2011

Dr. Corina Nani
Manager/Director de proiect din partea Facultății de Arte și Design

PS - Pentru alte informaţii, întrebari, nelămuriri, propuneri etc, trimiteţi un mail la fig.timisoara@gmail.com (subiect în funcţie de natura conţinutului)

Un comentariu:

  1. NU puteti include si CET - urile de cartier? De exemplu cel de langa parcul din Dacia. Sunt mari, au ditamai peretii semi-corojiti si nu le-ar strica ceva colorat fain pe ele...

    RăspundețiȘtergere